Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Romesco Sauce
- 6 ½ oz red bell pepper, deseeded and quartered (approx. 1 lg. pepper)
- 4 ½ oz fresh tomato, halved (approx. 1 lg. tomato)
- 4 oz red onion, unpeeled (½ lg. onion)
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 2 oz blanched almonds
- ½ oz sherry (optioneel)
- ¼ tsp smoked paprika
- 2 oz olive oil
- ½ oz red wine vinegar
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 tsp dried chili flakes
Meatballs
- 8 oz Italian sausage, casing removed, cut into pieces
- 4 oz red onion (approx. ½ lg. onion)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 1 oz stale bread, torn into pieces (approx. 1 slice)
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground fennel
- ¼ tsp smoked paprika
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- 16 oz ground beef
- 1 oz olive oil, to grease
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1427.4 kJ / 341.2 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 318.1 mg