Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cabbage Parcels
- 25 oz water
- 8 gai choy leaves, large whole leaves
- 8 Chinese chives
- 4 ½ oz boneless, skinless chicken breast, cut into pieces
- 3 ½ oz carrots, cut into pieces
- 3 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz dried mushrooms
- 1 tbsp rice wine
- 1 oz fermented bean paste
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 tsp soy sauce
Tomato Sauce
- 1 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 tsp sesame oil
- 7 oz tomatoes, cut into pieces
- 3 ½ oz tomato sauce
- 3 oz water
- 2 tsp sugar
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 276 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Sautéing 7 oz Leeks
Geen beoordelingen
Baba Ghanoush
1h 30min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10 min
Bolognese Sauce
1h 10 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Browning 7 oz Onions
25 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Confectioners Sugar
5min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min