Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 oz button mushrooms, halved or quartered as needed
- 18 - 21 oz water
- 7 oz milk
-
1
vegetable stock cube
of 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - ½ tsp salt
- 2 oz cream
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 ½ oz cream cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 487.3 kJ / 116.5 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 372.5 mg
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Leek and Potato Soup
40min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Creamy Tomato Soup
30min
Vegetable Soup
35 min
Lemonade
5min
Asparagus Cream Soup
25 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
French Onion Soup
1h 10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Cream of Asparagus Soup
15min