Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz unsalted butter, diced (½ in.-1 in.)
- 2 shallot (approx. 1 oz ea), peeled, halved
- 2 garlic cloves
- 7 ½ oz water, plus 1 tbsp, divided
- ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tip)
- 2 tsp pink peppercorns, divided
- 10 ½ oz potatoes, small, unpeeled, washed and cubed (½ in.-1 in.)
- olive oil, to grease
-
16 - 24
oz lamb sirloins, boneless (approx. 3-6 fillets)
of 16 - 24 oz lamb fillet steaks - 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (5-7 oz), trimmed and halved
- 1 carrot, large, julienned
- 1 tbsp whisky
- 1 tsp corn starch
- 2 oz heavy whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 23.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 204.9 mg
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Beef Stroganoff
1h
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Chicken Marsala
40 min