Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz unsalted butter, diced (½ in.-1 in.)
- 2 shallot (approx. 1 oz ea), peeled, halved
- 2 garlic cloves
- 7 ½ oz water, plus 1 tbsp, divided
- ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tip)
- 2 tsp pink peppercorns, divided
- 10 ½ oz potatoes, small, unpeeled, washed and cubed (½ in.-1 in.)
- olive oil, to grease
-
16 - 24
oz lamb sirloins, boneless (approx. 3-6 fillets)
of 16 - 24 oz lamb fillet steaks - 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (5-7 oz), trimmed and halved
- 1 carrot, large, julienned
- 1 tbsp whisky
- 1 tsp corn starch
- 2 oz heavy whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 23.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 204.9 mg
Alternatieve recepten
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Spaghetti Carbonara
40min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1h 45min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Blue Cheese Dressing
5min
Hollandaise Sauce
15 min
Cauliflower Gratin
55 min
Cream of Crab Soup
45min
Shrimp & Crab Linguine
25 min