Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade and Searing Chicken
- 4 chicken thighs, skin on and bone in
- 1 dried bay leaf
- 2 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp salt
- 5 oz extra virgin olive oil, plus 2 tsp to sear
- 10 oz strong dry red wine, e.g. red Burgundy wine
Coq au Vin
- 3 pieces thick cut bacon, chilled
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 3 oz carrots, peeled, in rounds (¼ in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 3 oz pearl onions, peeled, thawed if frozen
- 3 oz fresh cremini mushrooms, quartered
- 2 tbsp all-purpose flour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- fresh baguette, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4657 kJ / 1113 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 79 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
French Onion Soup
1h 10min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Oysters Rockefeller
25min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Beef Adobo
6h 20 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Mushroom Risotto
30min
Greek Style Pork Stew
50min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Beef Stroganoff
1h