Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade and Searing Chicken
- 4 chicken thighs, skin on and bone in
- 1 dried bay leaf
- 2 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp salt
- 5 oz extra virgin olive oil, plus 2 tsp to sear
- 10 oz strong dry red wine, e.g. red Burgundy wine
Coq au Vin
- 3 pieces thick cut bacon, chilled
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 3 oz carrots, peeled, in rounds (¼ in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 3 oz pearl onions, peeled, thawed if frozen
- 3 oz fresh cremini mushrooms, quartered
- 2 tbsp all-purpose flour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- fresh baguette, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4657 kJ / 1113 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 79 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1h
Chicken Stew with Cannellini Beans
35min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Beef Stroganoff
1h
Cod with Citrus Butter
50 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Greek Style Pork Stew
50 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min