Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade and Searing Chicken
- 4 chicken thighs, skin on and bone in
- 1 dried bay leaf
- 2 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp salt
- 5 oz extra virgin olive oil, plus 2 tsp to sear
- 10 oz strong dry red wine, e.g. red Burgundy wine
Coq au Vin
- 3 pieces thick cut bacon, chilled
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 3 oz carrots, peeled, in rounds (¼ in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 3 oz pearl onions, peeled, thawed if frozen
- 3 oz fresh cremini mushrooms, quartered
- 2 tbsp all-purpose flour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- fresh baguette, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4657 kJ / 1113 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 79 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20 min
Beef Stroganoff
1h
Cream of Crab Soup
45 min
Butter Chicken
4hod. 5min
Mushroom Risotto
30 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Beef Stroganoff
1h
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Chicken Marsala
40 Min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min