Apparaten en accessoires
Béarnaise sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
6 portions
Ingrediënten
-
shallots halved2 oz
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
dry white wine2 oz
-
white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces7 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
397.4 mg
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
1179.9 kJ /
282 kcal
Vetten
29.2 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
17.9 g
Koolhydraten
2.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Béchamel Sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise sauce
15min
Chocolate Mousse
3u. 20min
Beef Wellington (Ben)
10u. 10min
Classic Swiss Fondue
15min
Hollandaise Sauce
15min
Eggcellent Caesar Dressing
10min