Béarnaise sauce

Béarnaise sauce

4.2 18 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
6 portions

Ingrediënten

  • shallots halved
    2 oz
  • fresh tarragon leaves only
    1 sprig
  • dry white wine
    2 oz
  • white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
    1 tbsp
  • unsalted butter cut into pieces
    7 oz
  • egg yolks from large eggs
    4
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 397.4 mg
Eiwitten 2.1 g
Calorieën 1179.9 kJ / 282 kcal
Vetten 29.2 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 17.9 g
Koolhydraten 2.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...