Béarnaise sauce
TM6 TM5

Béarnaise sauce

4.1 (16 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 oz shallots, halved
  • 1 sprig fresh tarragon, leaves only
  • 2 oz dry white wine
  • 1 tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
  • 7 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1179.9 kJ / 282 kcal
Eiwitten
2.1 g
Koolhydraten
2.4 g
Vetten
29.2 g
Verzadigd vet
17.9 g
Vezels
0.3 g
Natrium
397.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten