Béarnaise Sauce

Béarnaise Sauce

3.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
9 oz

Ingrediënten

  • fresh tarragon leaves only (reserve stems)
    4 - 5 sprigs
  • shallots halved
    3 oz
  • white wine vinegar
    3 oz
  • unsalted butter in pieces
    6 ½ oz
  • egg yolks from large eggs
    4
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 9 oz

Natrium 1814 mg
Eiwitten 15 g
Calorieën 6778 kJ / 1620 kcal
Vetten 168 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 101 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...