Apparaten en accessoires
Béarnaise Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
9 oz
Ingrediënten
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)4 - 5 sprigs
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 9 oz
Natrium
1814 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
6778 kJ /
1620 kcal
Vetten
168 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
101 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
17 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Béarnaise sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise sauce
20min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise sauce
15min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Beurre Blanc
20min
Béarnaise sauce
15min
Eggcellent Caesar Dressing
10min