Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only (reserve stems)
- 3 oz shallots, halved
- 3 oz white wine vinegar
- 6 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 9 oz
- Calorieën
- 6778 kJ / 1620 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 168 g
- Verzadigd vet
- 101 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1814 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaise Sauce
15 min
Béarnaise Sauce
20 dk
Béarnaise sauce
15 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Béarnaise sauce
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béarnaise sauce
10 min
Béarnaise sauce
20 dk
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Béarnaise Sauce
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Artichoke and Butterbean Dip
10 min