Apparaten en accessoires
Béarnaise Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
9 oz
Ingrediënten
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)4 - 5 sprigs
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 9 oz
Natrium
1814 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
6778 kJ /
1620 kcal
Vetten
168 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
101 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
17 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Béarnaise sauce
15 min
Béarnaise sauce
20 min
Hollandaise sauce
15 min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 godz. 50 min
Dulce de Leche
7 godz. 35 min
Balsamic Reduction
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Classic Swiss Fondue
15 min
Béarnaise sauce
15 min