Apparaten en accessoires
Hollandaise Sauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter cut into pieces (½ in.)8 oz
-
water3 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
303.9 mg
Eiwitten
2.7 g
Calorieën
1886.3 kJ /
450.8 kcal
Vetten
49.6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
30.4 g
Koolhydraten
0.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Béarnaise sauce
15min
Chocolate Mousse
3u. 20min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Béchamel Sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Quick Puff Pastry
1u. 20min
Whipped Cream
10min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Classic Zabaglione
15min