Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 17 oz eggplant
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to coat eggplant
- 3 garlic cloves
- 2 oz yellow onion
- 2 oz tahini
- 1 oz freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp freshly ground pepper, to taste
- parsley, chopped, leaves only to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 524.2 kJ / 125.3 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 155.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Beet Hummus
20 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Eggplant and Almond Dip
20 Min
Baked Kale Polenta Fries
1 Std. 10 Min
Artichoke and Butterbean Dip
10 Min
Hummus
10 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Hummus (Ilan Hall)
9 Std. 5 Min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 Min