Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 17 oz eggplant
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to coat eggplant
- 3 garlic cloves
- 2 oz yellow onion
- 2 oz tahini
- 1 oz freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp freshly ground pepper, to taste
- parsley, chopped, leaves only to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 524.2 kJ / 125.3 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 155.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalamata Tapenade
5 min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Hummus
10 min
Tzatziki
20min
Baba Ganoush
1 godz.
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Ancient Grain Bread
2 godz. 30 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min