Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz freekeh, rinsed and drained
- 30 oz water, to soak
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
Mushrooms
- 1 ½ oz water
- 10 oz fresh mixed mushrooms, sliced
- 1 oz unsalted butter, cold, in one cube
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz soy sauce, to taste
Risotto
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz unsalted butter, divided
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 ½ oz dry white wine
- 12 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- 1 oz heavy whipping cream
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 3 green onions, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 721 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Plain Yogurt in Varoma
12h
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Basil Pesto
10min
Tempered Chocolate
Keine Bewertungen
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2j 15 menit
Mushroom Risotto
30 min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Mango Chutney
1h 20 min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min