Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to serve
- 3 - 4 oz pitted Sicilian green olives, halved, plus 2 oz olive juice
- 13 ½ oz water
- 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
- 22 oz bread flour
- 5 tsp active dry yeast
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1 heaping tsp sea salt flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2438.6 kJ / 582.9 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 78.9 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1101.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia with Onions
1 godz. 30 min
No Starter Sourdough Bread
23h
Cheese Biscuits
20 min
Hummus
10min
Ratatouille
40 min
Pizza Dough
1h
Focaccia with Caramelized Carrots
1 Std. 50 Min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Bavarian Pretzels
55 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
White Bean Soup
2h 45min