Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to serve
- 3 - 4 oz pitted Sicilian green olives, halved, plus 2 oz olive juice
- 13 ½ oz water
- 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
- 22 oz bread flour
- 5 tsp active dry yeast
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1 heaping tsp sea salt flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2438.6 kJ / 582.9 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 78.9 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1101.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond Biscotti
1h 50 min
Southwest Quinoa
40min
Black Bean Dip
5min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45 min
Kabocha Focaccia
55 min
Cinnamon and Date Twist
50min
Focaccia with Onions
1h 30min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 Std. 40 Min
Summer Squash Flatbread
50min
Tofu Stew
30min
Vegetarian Chili
50min