Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 39 oz water, divided
- 9 oz farro, unroasted (see Tips)
- 4 oz red onions, in pieces
- 3 oz celery, cut into pieces (1 in.)
- 4 sprigs parsley, flat-leaf, fresh, leaves only
- 2 oz dried cranberries
- 1 oz pure maple syrup
Dressing
- 10 oz apples, cored and quartered (see Tip)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 tbsp apple cider vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 2 oz baby arugula
- 3 oz goat cheese, crumbled (optional)
- hemp seeds, for sprinkling (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1085 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 616.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 dk
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Green Bean Gremolata
25 dk
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Southwest Quinoa
40min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45min
Apple Wild Rice
50 dk
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 dk