Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 39 oz water, divided
- 9 oz farro, unroasted (see Tip)
- 4 oz red onions, in pieces
- 3 oz celery, cut into pieces (1 in.)
- 4 sprigs parsley, flat-leaf, fresh, leaves only
- 2 oz dried cranberries
- 1 oz pure maple syrup
Dressing
- 10 oz apples, cored and quartered (see Tip)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 tbsp apple cider vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 2 oz baby arugula
- 3 oz goat cheese, crumbled (optional)
- hemp seeds, for sprinkling (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1085 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 616.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Southwest Quinoa
40min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1h
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min