Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz fresh parsley
- 1 oz lemon juice
- 1 can tuna, in oil (approx. 12 oz), drained
- 1 anchovy fillet
- 1 oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 oz mascarpone
- 1 oz pitted black olives
- ½ oz capers, drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 4 oz
- Calorieën
- 961.4 kJ / 229.8 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 554.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream of Asparagus Soup
15min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Gerbeaud Cakes
1h 20 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Artichoke Heart Bruschetta
30 min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min
Grisons Barley Soup
55 min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Beet Salad
15min
Beet Hummus
20 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min