Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz fresh parsley
- 1 oz lemon juice
- 1 can tuna, in oil (approx. 12 oz), drained
- 1 anchovy fillet
- 1 oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 oz mascarpone
- 1 oz pitted black olives
- ½ oz capers, drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 4 oz
- Calorieën
- 961.4 kJ / 229.8 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 554.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole
5 Min
Ratatouille
40min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Mushroom Risotto
30min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Shrimp Sauté
25min
Beet Hummus
20min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Garlic Shrimp
35min