Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz fresh parsley
- 1 oz lemon juice
- 1 can tuna, in oil (approx. 12 oz), drained
- 1 anchovy fillet
- 1 oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 oz mascarpone
- 1 oz pitted black olives
- ½ oz capers, drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 4 oz
- Calorieën
- 961.4 kJ / 229.8 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 554.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Tzatziki
20 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Tuna Tartare
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Eggplant and Almond Dip
20 min
Caesar Salad
30 min