Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
3 ½
oz farro
of 3 ½ oz wheat berries - 30 oz water, plus extra to fill to 1 liter mark
- 1 ½ tsp salt, divided, to taste
- 2 green onions, in pieces (1 in.)
- 10 fresh mint leaves, plus extra to garnish
- 4 oz English cucumber, in pieces (1 in.)
- ½ oz lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground cumin
- 6 oz plain Greek yogurt
- 4 large eggs, cold
- 16 oz salad greens
- radishes, sliced thin, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 546 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla Soup
25 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Dairy Free Tzatziki
15 Min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1 godz. 25 min
One-Pot Barley and Vegetables
1j 10 mnt
Spiced Apple Cider
25 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Golden Oatmeal
10 min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Tuscan White Bean Stew
1h