Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
3 ½
oz farro
of 3 ½ oz wheat berries - 30 oz water, plus extra to fill to 1 liter mark
- 1 ½ tsp salt, divided, to taste
- 2 green onions, in pieces (1 in.)
- 10 fresh mint leaves, plus extra to garnish
- 4 oz English cucumber, in pieces (1 in.)
- ½ oz lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground cumin
- 6 oz plain Greek yogurt
- 4 large eggs, cold
- 16 oz salad greens
- radishes, sliced thin, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 546 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Southwest Quinoa
40min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Tamale Pie (Anna)
1h 30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Barley and Tomato Salad
45min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Risotto with Spinach and Peas
30min