Apparaten en accessoires
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
10 pieces
Ingrediënten
-
3 oz blanched almondsraw cashews3 oz
-
garlic clove½
-
roasted red peppers, preserved3 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained4 oz
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread toasted (see Tip)10 - 12 slices
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
425 mg
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
810.3 kJ /
193.7 kcal
Vetten
8.1 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
25.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1u.
Sunflower Butter
25min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50min
Carrot Top Pesto
5min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Basic Quinoa
35min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1u.
Lemon Pasta
35min
Turkey Taco Meat Filling
35min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50min
Cilantro Lime Sauce
10min