Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
16
oz zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
of 16 oz yellow squash (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width - ½ oz dried porcini mushrooms
- 9 oz water, divided
- 20 oz fresh mixed mushrooms, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided
- 3 - 5 garlic cloves
- 1 oz shallot, halved
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to sauté
- 2 tbsp tomato paste
- 1 tsp salt
-
1
oz Marsala wine
of 1 oz red wine - grated Parmesan cheese, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 683.3 kJ / 163.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 521.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Chickpea Ratatouille
1h
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Cholent
4 Std. 50 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15min
Sweet Cucumber Pickles
Geen beoordelingen
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Parmesan Risotto (TM6)
30 min