Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
16
oz zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
of 16 oz yellow squash (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width - ½ oz dried porcini mushrooms
- 9 oz water, divided
- 20 oz fresh mixed mushrooms, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided
- 3 - 5 garlic cloves
- 1 oz shallot, halved
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to sauté
- 2 tbsp tomato paste
- 1 tsp salt
-
1
oz Marsala wine
of 1 oz red wine - grated Parmesan cheese, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 683.3 kJ / 163.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 521.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Cookidoo® 10th Anniversary Cake
2h
Curried Lentils
5h 15 min
Avocado Tuna Salad
5min
Spanish Rice
35 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Keto Cranberry Sauce
20 Min
Basil Peach Sorbet
10min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Beet-Tox
10min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5min