Compatibele versies
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 oz canned chickpeas
- 19 oz cauliflower florets
- 8 oz rainbow carrots, cut into pieces
- 4 oz red onion, cut into wedges
- 5 oz sweet mini peppers, stem removed, cut into pieces
- 6 oz Persian cucumbers, trimmed, cut into pieces
- 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried oregano
- 1 oz red wine vinegar
- 1 oz water
- ½ oz lemon juice
- 1 heaping tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2659.7 kJ / 635.7 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 46.7 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 1086 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Potato Curry Soup
35min
Texas White Bean Salad
15min
Broccoli Salad
5min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Tuscan White Bean Stew
1h
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min