Compatibele versies
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 oz canned chickpeas
- 19 oz cauliflower florets
- 8 oz rainbow carrots, cut into pieces
- 4 oz red onion, cut into wedges
- 5 oz sweet mini peppers, stem removed, cut into pieces
- 6 oz Persian cucumbers, trimmed, cut into pieces
- 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried oregano
- 1 oz red wine vinegar
- 1 oz water
- ½ oz lemon juice
- 1 heaping tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2659.7 kJ / 635.7 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 46.7 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 1086 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Chicken and Apple Salad
30min
Tuscan White Bean Stew
1h
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
Baked Chili Beans
50min
Chickpea Ratatouille
1h
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min