
Compatibele versies
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 oz canned chickpeas
- 19 oz cauliflower florets
- 8 oz rainbow carrots cut into pieces
- 4 oz red onion cut into wedges
- 5 oz sweet mini peppers stem removed, cut into pieces
- 6 oz Persian cucumbers trimmed, cut into pieces
- 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried oregano
- 1 oz red wine vinegar
- 1 oz water
- ½ oz lemon juice
- 1 heaping tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 8 oz feta cheese crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 635.7 kcal / 2659.7 kJ
- Eiwitten
- 18.7 g
- Vetten
- 46.7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vezels
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Natrium
- 1086 mg