Compatibele versies
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 oz canned chickpeas
- 19 oz cauliflower florets
- 8 oz rainbow carrots, cut into pieces
- 4 oz red onion, cut into wedges
- 5 oz sweet mini peppers, stem removed, cut into pieces
- 6 oz Persian cucumbers, trimmed, cut into pieces
- 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried oregano
- 1 oz red wine vinegar
- 1 oz water
- ½ oz lemon juice
- 1 heaping tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2659.7 kJ / 635.7 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 46.7 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 1086 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Waldorf Salad
15 dk
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 dk
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Broccoli Salad
5 мин.
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 dk
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Green Goddess Salad
10 dk
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min