Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 green onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz vegetable oil
- 2 stalks celery, sliced (¼ in.)
- 3 ½ oz fresh green beans, trimmed, cut in half
- 5 oz yellow squash, cut into pieces (½ in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (½ in.)
- ½ tsp thyme
- ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 45 oz vegetable stock
- 6 oz dry pasta, ditalini rigati pasta
- 2 oz lacinato kale, center rib removed, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz canned cannellini beans, rinsed, drained
- 4 oz fresh green peas
- 1 tbsp lemon juice
- grated Parmesan cheese, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 834.2 kJ / 199.4 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 520.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Creamy Pea Soup
40min
Steel Cut Oats
35min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15 min
Broccoli Salad
5min
Lentil Salad
35min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min