Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 green onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz vegetable oil
- 2 stalks celery, sliced (¼ in.)
- 3 ½ oz fresh green beans, trimmed, cut in half
- 5 oz yellow squash, cut into pieces (½ in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (½ in.)
- ½ tsp thyme
- ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 45 oz vegetable stock
- 6 oz dry pasta, ditalini rigati pasta
- 2 oz lacinato kale, center rib removed, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz canned cannellini beans, rinsed, drained
- 4 oz fresh green peas
- 1 tbsp lemon juice
- grated Parmesan cheese, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 834.2 kJ / 199.4 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 520.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steel Cut Oats
35min
Tuscan White Bean Stew
1h
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Split Pea Soup
1h 25min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Lentil Salad
35min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min