Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 green onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz vegetable oil
- 2 stalks celery, sliced (¼ in.)
- 3 ½ oz fresh green beans, trimmed, cut in half
- 5 oz yellow squash, cut into pieces (½ in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (½ in.)
- ½ tsp thyme
- ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 45 oz vegetable stock
- 6 oz dry pasta, ditalini rigati pasta
- 2 oz lacinato kale, center rib removed, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz canned cannellini beans, rinsed, drained
- 4 oz fresh green peas
- 1 tbsp lemon juice
- grated Parmesan cheese, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 834.2 kJ / 199.4 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 520.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30min
Steel Cut Oats
35min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Potato Gratin (TM6)
1 godz. 10 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Curried Lentils
5h 15min
West African Peanut Soup with Chicken
50min