Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 oz olive oil
- 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (¾ in.)
- 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
-
2
oz frozen mixed vegetables (optioneel)
of 2 oz frozen green peas (optioneel) - 25 - 28 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube -
1
tsp salt, to taste
of 1 tbsp soy sauce, to taste - 3 oz dried soup pasta, e.g. ditalini or macaroni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 777.4 kJ / 185.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 852.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot Ginger Soup
20 Min
Vegetable Soup
35min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Boiled Egg Mode
20 Min
Split Pea Soup
1h 25min
Minestrone
45min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Curried Lentils
5h 15min
Rice Cooker Brown Rice Salad
1h 40min
Basic Soup Purée
45min
Chunky mixed vegetable soup
50min