Basic Vegetable Soup

Basic Vegetable Soup

4.4 36 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • olive oil
    ½ - 1 oz
  • mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)
    3 ½ - 5 oz
  • fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
    12 - 14 oz
  • frozen mixed vegetables (optioneel)
    2 oz
    2 oz frozen green peas
  • water
    25 - 28 oz
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    1 vegetable stock cube
  • salt to taste
    1 tsp
    1 tbsp soy sauce, to taste
  • dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni
    3 oz

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 852.1 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 777.4 kJ / 185.8 kcal
Vetten 6 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 27.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...