Apparaten en accessoires
Basic Vegetable Soup
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)3 ½ - 5 oz
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)12 - 14 oz
-
2 oz frozen green peasfrozen mixed vegetables (optioneel)2 oz
-
water25 - 28 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
1 tbsp soy sauce, to tastesalt to taste1 tsp
-
dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni3 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
852.1 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
777.4 kJ /
185.8 kcal
Vetten
6 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
27.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simple Ideas
179 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Leek and Potato Soup
40min
Minestrone
45min
Vegetable Soup
35min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Basic Soup Purée
45min
Carrot Ginger Soup
20min
White Bean Soup
2u. 45min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Pea Soup
30min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Split Pea Soup
1u. 25min