Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 oz olive oil
- 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (¾ in.)
- 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
-
2
oz frozen mixed vegetables (optioneel)
of 2 oz frozen green peas (optioneel) - 25 - 28 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube -
1
tsp salt, to taste
of 1 tbsp soy sauce, to taste - 3 oz dried soup pasta, e.g. ditalini or macaroni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 777.4 kJ / 185.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 852.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot Ginger Soup
20min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5 min
Mashed Potatoes
50 min
Minestrone
45 min
Vegetable Soup
35 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1h
Split Pea Soup
1h 25 min
Vegetable Stew
1h 15 min
Sausage and Lentil Stew
1h 15 min
Basic Soup Purée
45 min