Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz parsley, leaves and tender stems
- 8 oz unsalted butter, room temperature
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground black pepper
- ½ oz lemon juice
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 865.1 kJ / 206.8 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 296 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Asparagus
35min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Beer Pickles
24hod. 20min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Roasted Garlic
15 Min
Rosemary Salt
24h 5min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Lemon Curd
20 Min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Frozen Fruit Sorbet (TM6)
5 Min
Steamed Whole Chicken
1h 40min