Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli

Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

Herb Butter
  • parsley, fresh leaves only
    3 sprigs
  • dill, fresh leaves only
    2 sprigs
  • sage leaves, fresh
    3 - 4
  • rosemary, fresh leaves only
    1 sprig
  • chives, fresh in pieces (2.5 cm/1 in.)
    10
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • black pepper, ground
    ¼ tsp
  • unsalted butter softened
    225 g
Vegetables & Steaks
  • sirloin steaks (approx. 225 g ea., 3 cm/1½ in. thick)
    4
  • extra virgin olive oil plus extra to brush
    30 g
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • black pepper, ground plus extra to season
    ½ tsp
  • rosemary, fresh leaves only, plus extra to garnish
    1 sprig
  • potatoes peeled, cubed (2 cm/1 in.)
    450 g
  • water
    570 g
  • broccoli florets
    340 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1148 mg
Eiwitten 49 g
Calorieën 3489 kJ / 834 kcal
Vetten 61 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 33 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...