Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 4 ½ oz Pecorino cheese, cubed
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cubed
- ½ oz pine nuts
- ¼ tsp salt
- 1 garlic clove
- 4 oz fresh basil
- 10 oz extra virgin olive oil, divided
Starter
- 2 oz all-purpose flour
- 2 oz whole wheat flour
- 4 ½ oz water
- ⅛ tsp active dry yeast
Pita Breads
- 7 ½ oz water
- 11 ½ oz all-purpose flour
- 3 ½ oz whole wheat flour
- 1 tsp sugar
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp salt
- Parmesan cheese, shaved, to garnish
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade Pasta
1u.
Sabayon (Zabaglione)
15min
Basil Pesto
10min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Classic Zabaglione
15min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5min
Berry Clafoutis (Anna)
1u. 35min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4 Std.
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Granola
55 Min
Grated Parmesan Cheese
5min
Tomato Basil Soup
40min