Apparaten en accessoires
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
Voorbereiding. 45min
Totaal 4u. 50min
6 portions
Ingrediënten
Meringue Cloud Cakes
-
sugar6 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites6
-
cream of tartar½ tsp
-
salt1 pinch
-
vanilla extract½ tsp
Sabayon Crème
-
sugar3 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
egg yolks from large eggs4
-
white wine (Pinot Grigio)4 oz
-
heavy whipping cream chilled8 oz
-
fresh berries divided1 ½ cups
-
fresh basil leaves to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1816 kJ /
434 kcal
Vetten
17 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cook Like a Chef
12 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolate Orange Mousse
2u. 20min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1u.
Panna Cotta with Whiskey Cream
2u. 45min
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10u.
Caramel Toffees
2u.
Onion Dip
10min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3u. 30min
Barbecue Sauce
20min
Flourless Chocolate Coffin Cake
1u. 5min
Beef Chili
1u. 5min
Chocolate Marquise
4u. 55min
French Onion Soup
1u. 10min