Compatibele versies
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringue Cloud Cakes
- 6 oz sugar
- 1 tbsp corn starch
- 6 egg whites
- ½ tsp cream of tartar
- 1 pinch salt
- ½ tsp vanilla extract
Sabayon Crème
- 3 oz sugar
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 4 egg yolks, from large eggs
- 4 oz white wine (Pinot Grigio)
- 8 oz heavy whipping cream
- 1 ½ cups fresh berries, divided
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1816 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
9 Std.
Vanilla Ice Cream
12h
Apple Sauce
20 Min
Coppa del Nonno
5min
Raspberry Jam
45 Min
Custard
15 min
Praline Pecans
4h 20min
Blue Cheese Soufflés
45 Min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2 Std. 45 Min
Caramel Apple Pudding
4h
Apple Butter
1 godz. 30 min
Eggcellent Caeser Dressing
10min