Compatibele versies
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringue Cloud Cakes
- 6 oz sugar
- 1 tbsp corn starch
- 6 egg whites
- ½ tsp cream of tartar
- 1 pinch salt
- ½ tsp vanilla extract
Sabayon Crème
- 3 oz sugar
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 4 egg yolks, from large eggs
- 4 oz white wine (Pinot Grigio)
- 8 oz heavy whipping cream
- 1 ½ cups fresh berries, divided
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1816 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 Std. 15 Min
Vanilla Ice Cream
12h
Chocolate Mousse
3h 20min
Hollandaise Sauce
15min
Easy Cheese Souffles
1h
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Hot Fudge Sauce
1h 20min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 Std. 30 Min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 Std.
Meringue Ghosts
12h 25 min
Sesame logs
1h 25min