Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
TM6 TM5

Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)

3.0 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

Meringue Cloud Cakes

  • 6 oz sugar
  • 1 tbsp corn starch
  • 6 egg whites
  • ½ tsp cream of tartar
  • 1 pinch salt
  • ½ tsp vanilla extract

Sabayon Crème

  • 3 oz sugar
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 4 oz white wine (Pinot Grigio)
  • 8 oz heavy whipping cream
  • 1 ½ cups fresh berries, divided
  • fresh basil leaves, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1816 kJ / 434 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
61 g
Vetten
17 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten