Compatibele versies
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringue Cloud Cakes
- 6 oz sugar
- 1 tbsp corn starch
- 6 egg whites
- ½ tsp cream of tartar
- 1 pinch salt
- ½ tsp vanilla extract
Sabayon Crème
- 3 oz sugar
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 4 egg yolks, from large eggs
- 4 oz white wine (Pinot Grigio)
- 8 oz heavy whipping cream, chilled
- 1 ½ cups fresh berries, divided
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1816 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mayonnaise
5min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2h 15min
Béarnaise sauce
15min
Simnel Cake
4 Std. 20 Min
Croquembouche
3h 30min
Pinot Noir Poached Pears
2h
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Strawberry Mousse Waffle Cones
1h 30min
Chocolate Orange Mousse
2h 20 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Dark Chocolate Sauce
5min
Lemon Pound Cake
2h