Apparaten en accessoires
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
Voorbereiding. 45min
Totaal 4u. 50min
6 portions
Ingrediënten
Meringue Cloud Cakes
-
sugar6 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites6
-
cream of tartar½ tsp
-
salt1 pinch
-
vanilla extract½ tsp
Sabayon Crème
-
sugar3 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
egg yolks from large eggs4
-
white wine (Pinot Grigio)4 oz
-
heavy whipping cream chilled8 oz
-
fresh berries divided1 ½ cups
-
fresh basil leaves to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1816 kJ /
434 kcal
Vetten
17 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cook Like a Chef
12 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Black and White Cookies
2u.
Chocolate Orange Mousse
2u. 20min
Lemon Meringue Pie
2u. 30min
Whisked Egg Whites
5min
Brioche Creamed Corn
1u. 10min
Duchess Potatoes
1u. 10min
Pinot Noir Poached Pears
2u.
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3u. 30min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3u. 15min
Lemon Ice Cream
12u. 30min
Chocolate Marquise
4u. 55min
Raspberry Jam
40min