Apparaten en accessoires
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
Voorbereiding. 45min
Totaal 4u. 50min
6 portions
Ingrediënten
Meringue Cloud Cakes
-
sugar6 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites6
-
cream of tartar½ tsp
-
salt1 pinch
-
vanilla extract½ tsp
Sabayon Crème
-
sugar3 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
egg yolks from large eggs4
-
white wine (Pinot Grigio)4 oz
-
heavy whipping cream chilled8 oz
-
fresh berries divided1 ½ cups
-
fresh basil leaves to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1816 kJ /
434 kcal
Vetten
17 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cook Like a Chef
12 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Lemon Meringue Pie
2u. 30min
Quick Puff Pastry
1u. 20min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18u. 25min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5u.
Caramel Toffees
2u.
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3u. 30min
Lemon Ice Cream
12u. 30min
Meringue Ghosts
12u. 25min
Strawberry Mousse Waffle Cones
1u. 30min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Classic Zabaglione
15min
Blue Cheese Soufflés
45min