Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pretzel Bread
2 Std.
Sweet Cucumber Pickles
Geen beoordelingen
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Whipped Cream
10 min
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
8h 50 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30 min
Yule Log Cake
3h
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Vegetable Shumai
45 min
Tangzhong Milk Bread
2h 35 min
Classic Quiche Lorraine
2h 45 min