Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Swedish Meatballs with Gravy
30min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Easy and Quick Vegetable Pickles
Geen beoordelingen
Tapenade Pizza Dough
4h
Hollandaise Sauce
15min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 Std. 40 Min
Pinot Noir Poached Pears
2 Std.
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Homemade Pasta
1h
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Dutch Baby Pancake
20 Min
Caesar Salad
30min