Compatibele versies
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 70 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for serving
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g onions, halved
- 50 g pancetta
- 30 g unsalted butter, diced
- 300 g minced veal, broken in pieces
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for serving
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
- 1 large egg
Tortelloni
- water, plus extra for cooking tortelloni
- 1 tsp fine sea salt, for cooking tortelloni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1925 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 20.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 Std. 45 Min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Geen beoordelingen
Palmiers Two Ways
1h 40min
Mini Everything Bagels
1h 20min
Panna Cotta
6h 15min
Crêpes
1h 15min
Berry mousse
4小时 50 分钟
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Sunday Morning Brekky Bake
1h 15min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3 Std.
Steamed Wholemeal Bread
2 Std.