Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
TM6 TM5

Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio

4.0 ( 2 beoordelingen )

Ingrediënten

Dough

  • 300 g plain flour plus extra for dusting
  • 70 g frozen spinach defrosted, drained
    of fresh spinach leaves washed, dried
  • 2 medium eggs
  • 10 g extra virgin olive oil plus extra for serving

Filling

  • 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 50 g onions quartered
  • 50 g pancetta
  • 30 g unsalted butter diced
  • 300 g minced veal broken in pieces
  • 1 tsp fine sea salt plus extra for serving
  • 2 pinches ground black pepper plus extra for serving
  • 1 large egg

Tortelloni

  • water for boiling
  • fine sea salt for serving

Voeding
per 1 portion
Calorieën
459 kcal / 1925 kJ
Eiwitten
23.9 g
Vetten
20.4 g
Koolhydraten
38 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten