Compatibele versies
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 70 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for serving
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g onions, halved
- 50 g pancetta
- 30 g unsalted butter, diced
- 300 g minced veal, broken in pieces
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for serving
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
- 1 large egg
Tortelloni
- water, plus extra for cooking tortelloni
- 1 tsp fine sea salt, for cooking tortelloni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1925 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 20.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Garlic Prawns
30min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30 min
Butter
5 min
Garlic and Herb Butter
1h 10min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Caesar Salad Dressing
5 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 Std. 50 Min
Tear and Share Snail Bread
2 Std. 45 Min
Onion Focaccia
3h 20min
Honey Sesame Chicken (Hestan Cue™) Metric
1h
BBQ Sauce
20 min