Compatibele versies
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 70 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for serving
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g onions, halved
- 50 g pancetta
- 30 g unsalted butter, diced
- 300 g minced veal, broken in pieces
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for serving
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
- 1 large egg
Tortelloni
- water, plus extra for cooking tortelloni
- 1 tsp fine sea salt, for cooking tortelloni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1925 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 20.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choron Sauce
20 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Spooky Spaghetti and Meatballs
1h 25 min
Creamed Corn
30min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1 Std. 45 Min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35 min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Cake in a Jar
35min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 Std. 45 Min