Compatibele versies
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 70 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for serving
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g onions, halved
- 50 g pancetta
- 30 g unsalted butter, diced
- 300 g minced veal, broken in pieces
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for serving
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
- 1 large egg
Tortelloni
- water, plus extra for cooking tortelloni
- 1 tsp fine sea salt, for cooking tortelloni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1925 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 20.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Whipped cream
10 Min
Mini Pizzas
1h 20min
Cereal and fruit purée
20 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 Std. 45 Min
Steamed Chocolate Cake with Whipped Cream
1 Std. 10 Min
Pasta alla Puttanesca
35 Min
Pizza Margherita
2h 10min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min
Plain yoghurt
14 Std.