
Compatibele versies
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 300 g plain flour plus extra for dusting
-
70
g frozen spinach defrosted, drained
of fresh spinach leaves washed, dried - 2 medium eggs
- 10 g extra virgin olive oil plus extra for serving
Filling
- 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g onions quartered
- 50 g pancetta
- 30 g unsalted butter diced
- 300 g minced veal broken in pieces
- 1 tsp fine sea salt plus extra for serving
- 2 pinches ground black pepper plus extra for serving
- 1 large egg
Tortelloni
- water for boiling
- fine sea salt for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 459 kcal / 1925 kJ
- Eiwitten
- 23.9 g
- Vetten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 38 g