Apparaten en accessoires
Gnocchi with Taleggio Cheese
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 40min
6 portions
Ingrediënten
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)35 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)370 g
-
pumpkin flesh cubed (2-3 cm)225 g
-
plain flour plus extra for dusting660 g
-
lemon peel1 - 2 pieces
-
medium egg1
-
fine sea salt3 ½ tsp
-
unsalted butter25 g
-
milk300 g
-
Taleggio cheese in pieces150 g
-
fresh chives chopped2 - 3
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
21.6 g
Calorieën
2600 kJ /
622 kcal
Vetten
15.2 g
Koolhydraten
99.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pumpkin
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Mini Oregano Focaccias
3 Std. 40 Min
Chocolate and Pear Cake
1 Std. 30 Min
Taiwanese Steamed Buns
2 Std. 45 Min
Tortillas
1 Std. 30 Min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Mushroom pie
1 Std. 30 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Potato Cakes
45 Min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Green Bean Pizza
3 Std.
Raised Game Pie
24 Std.
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 Std. 15 Min