Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
35
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 1000 g water, plus extra for cooking gnocchi
- 370 g floury potatoes, peeled, sliced (0.5 cm)
- 225 g pumpkin flesh, cubed (2-3 cm)
- 660 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pieces lemon peel
- 1 medium egg
- 3 ½ tsp fine sea salt
- 25 g unsalted butter
- 300 g milk
- 150 g Taleggio cheese, in pieces
- 2 - 3 fresh chives, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2600 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 99.6 g
- Vetten
- 15.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaise sauce
15 Min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 godz. 10 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 godz. 35 min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Prawn Tempura Rolls
2 godz. 40 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2 godz. 45 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Apple, Pineapple and Lime Yoghurt Drink
8h 20 min
Tortilla with Spanish Salsa
1 godz. 10 min
Crispy Breaded Fish
35min