Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
35
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 1000 g water, plus extra for cooking gnocchi
- 370 g floury potatoes, peeled, sliced (0.5 cm)
- 225 g pumpkin flesh, cubed (2-3 cm)
- 660 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pieces lemon peel
- 1 medium egg
- 3 ½ tsp fine sea salt
- 25 g unsalted butter
- 300 g milk
- 150 g Taleggio cheese, in pieces
- 2 - 3 fresh chives, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2600 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 99.6 g
- Vetten
- 15.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Béchamel Sauce
15 Min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Napoli Potato Cake
1 godz. 30 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Neapolitan Sauce
1 Std.
Yoghurt dressing
5 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3h 5 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min