Apparaten en accessoires
Egg Liqueur Crème Brûlée
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
milk80 g
-
vanilla pod halved lengthways1
-
egg yolks from medium eggs3
-
cream200 g
-
egg liqueur (e.g. Avocaat)100 g
-
sugar plus extra for sprinkling50 g
-
water hot
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
1066 kJ /
255 kcal
Vetten
16 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Our Easter Menu
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Caesar Salad Dressing
5min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6u. 30min
Crème Pâtissière
15min
Houmous
13u. 30min
Meringue Ghosts
12u. 25min
Taiwanese Steamed Buns
2u. 45min
Guacamole
5min
Mustard Dill Sauce
2u. 15min
Hollandaise Sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30min
Crème Pâtissière
15min