Apparaten en accessoires
Egg Liqueur Crème Brûlée
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
milk80 g
-
vanilla pod halved lengthways1
-
egg yolks from medium eggs3
-
cream200 g
-
egg liqueur (e.g. Avocaat)100 g
-
sugar plus extra for sprinkling50 g
-
water hot
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
1066 kJ /
255 kcal
Vetten
16 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Our Easter Menu
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2u. 30min
Panna Cotta
6u. 15min
Beurre Blanc
20min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Sherry Panettone
5u. 15min
Pommes Dauphine
2u. 10min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Geen beoordelingen
Hollandaise Sauce
15min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2u. 30min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min