Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gelatine leaves, titanium strength
- 500 g cream, 35-37 % fat
- 250 g whole milk
- 150 g caster sugar, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 Tbsp water, for brushing
- seasonal berries, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1318 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Panna cotta
6h 15min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Choux Pastry
2 Std.
Floating Islands
40min
Tiramisu
5h 20min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Crème Pâtissière
15 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min