Apparaten en accessoires
Panna Cotta
Voorbereiding. 5min
Totaal 6u. 15min
8 portions
Ingrediënten
-
gelatine leaves titanium strength4
-
cream, 35-37 % fat500 g
-
whole milk250 g
-
caster sugar to taste150 g
-
1 tsp vanilla sugarvanilla bean paste1 tsp
-
1 Tbsp cognac, for brushingwater for brushing1 Tbsp
-
seasonal berries for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1318 kJ /
314 kcal
Vetten
23.3 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
23.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ITALIAN CUISINE
7 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Tiramisu
5u. 20min
Mustard-dill sauce
2u. 15min
Classic Zabaglione
15min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6u. 15min
Chocolate mousse
3u. 20min
Béarnaise sauce
15min
Lemon meringue tart
2u. 30min
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Lemon Tart
4u. 30min