Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 450 g water
-
360
g 00 flour, plus extra for dusting
of strong white bread flour, plus extra for dusting - 8 g fine sea salt
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder -
200
g pizza sauce, e.g. Mutti Classic
of passata - 250 g fresh mozzarella sliced, well drained
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 16 fresh basil leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4585.9 kJ / 1096.1 kcal
- Eiwitten
- 49.7 g
- Koolhydraten
- 150.9 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 2696.3 mg
Alternatieve recepten
Pizza sauce
30 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 Std. 30 Min
Orange and Pear Pavlova (TM6)
5 Std.
Soy Milk and Steamed Buns
1h 30min
Classic Banana Bread
1 Std. 25 Min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1h
Focaccia
3 Std.
Creamy Pea Soup
40min
Horror punch
20 Min
Quick Bread
50 Min
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1h 5min