Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 400 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 3 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 300 g tinned chopped tomatoes
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2760 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 105.6 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crushed ice
5 min
Eastern European Brunch
1h 30min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Geen beoordelingen
Pizza with Courgettes
2u. 40min
Pizza Margherita
2h 10min
Pasta al Arrabiata
30min
Dalgona Coffee
10 min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3h 40min
Pretzels
1h
Aquafaba Meringues
2h 15min
Mini Hamburgers
4 Std. 5 Min
Neapolitan Pizza
9 Std.