Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
-
1
tsp sugar
of barley malt -
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 200 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- 6 anchovy fillets, in oil, drained
- 250 g tinned whole peeled tomatoes
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 4 artichoke hearts, in oil, drained, quartered
- 50 g mushrooms in oil, or 4 porcini mushrooms, sliced
- 50 g taggiasca olives
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3435 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 105.2 g
- Vetten
- 33.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Ice Cream
31h
Sweet Potato Spoon Bread
1h
Tiramisu
5 godz. 20 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Salmon Soufflé
1h
Bulgur and Salmon Rolls
1h 20min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1h 50min
Omelette Sticks
30min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min