Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
-
1
tsp sugar
of barley malt -
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 200 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- 6 anchovy fillets, in oil, drained
- 250 g tinned whole peeled tomatoes
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 4 artichoke hearts, in oil, drained, quartered
- 50 g mushrooms in oil, or 4 porcini mushrooms, sliced
- 50 g taggiasca olives
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3435 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 105.2 g
- Vetten
- 33.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain aux Cereales
12u. 15min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Mushroom pie
1h 30min
Brioche
5h
Rustic Bread
2h
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2h 30 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Apple Strudel
1h 45 min
Onion Focaccia
3h 20 min
Mediterranean Bread
5h 20 min