Apparaten en accessoires
Pizza Capricciosa
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
3 portions
Ingrediënten
Dough
-
water220 g
-
barley maltsugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour400 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)200 g
-
anchovy fillets, in oil drained6
-
tinned whole peeled tomatoes250 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
artichoke hearts, in oil drained, quartered4
-
mushrooms in oil, or 4 porcini mushrooms, sliced50 g
-
taggiasca olives50 g
-
ground black pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
32.2 g
Calorieën
3435 kJ /
821 kcal
Vetten
33.1 g
Koolhydraten
105.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Croissants
12 Std.
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 Min
Salt Cod Fritters
45 Min
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Yoghurt Dressing
5 Min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 Min
Potato Flatbreads
12 Std.
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3 Std.
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 Std. 40 Min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 Std. 30 Min
Pogača (bread)
3 Std.
Pizza Diavola
1 Std. 30 Min