Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

4.2 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g water
  • 1 tsp dried instant yeast
    of 10 g fresh yeast, crumbled
  • 1 tsp sugar
    of barley malt extract
  • 500 g strong white bread flour
  • extra virgin olive oil, for greasing
  • 1 - 2 pinches fine sea salt, for sprinkling, to taste
  • 250 g potatoes, peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
  • 1 - 2 sprigs rosemary, needles only, to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2719 kJ / 650 kcal
Eiwitten
19.3 g
Koolhydraten
106.5 g
Vetten
19.3 g
Vezels
5.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten