Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

4.0 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • water
    300 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast, crumbled
  • sugar
    1 tsp
    barley malt extract
  • strong white bread flour
    500 g
  • extra virgin olive oil for greasing
  • fine sea salt for sprinkling, to taste
    1 - 2 pinches
  • potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
    250 g
  • rosemary needles only, to taste
    1 - 2 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 19.3 g
Calorieën 2719 kJ / 650 kcal
Vetten 19.3 g
Vezels 5.4 g
Koolhydraten 106.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...