Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 300 g water
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled -
1
tsp sugar
of barley malt extract - 500 g strong white bread flour
- extra virgin olive oil, for greasing
- 1 - 2 pinches fine sea salt, for sprinkling, to taste
- 250 g potatoes, peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
- 1 - 2 sprigs rosemary, needles only, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2719 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 106.5 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato Cakes
45min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25 min.
Onion Focaccia
3h 20min
Cream cheese spread with radishes
5min
Tomato Focaccia
3h
Mushroom pie
1h 30 min.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Four Cheese Sharing Flatbread
40min
Pumpkin Doughnut Fingers
1h 30 min.
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30 min.
Parker Rolls
2h 20min
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1h