Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 300 g water
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled -
1
tsp sugar
of barley malt extract - 500 g strong white bread flour
- extra virgin olive oil, for greasing
- 1 - 2 pinches fine sea salt, for sprinkling, to taste
- 250 g potatoes, peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
- 1 - 2 sprigs rosemary, needles only, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2719 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 106.5 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian Easter Bread
3sa 50 dk
Mediterranean Bread
5 Std. 20 Min
Mini Oregano Focaccias
3 godz. 40 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45 min
Khachapuri
1h 30min
Tomato Focaccia
3 Std.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min
Onion Focaccia
3 godz. 20 min
Dill and feta flatbread
1h 20min