Apparaten en accessoires
Potato and Rosemary Focaccia
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
barley malt extractsugar1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
extra virgin olive oil for greasing
-
fine sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)250 g
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
19.3 g
Calorieën
2719 kJ /
650 kcal
Vetten
19.3 g
Vezels
5.4 g
Koolhydraten
106.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Breads From Around the World
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Cinnamon and Date Twists
50min
Potato and Rosemary Focaccia
2u. 35min
Italian Easter Bread
3u. 50min
Ciabattine
3u. 30min
Mini Oregano Focaccias
3u. 40min
Chickpea Soup (Revithia)
1u. 40min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1u. 55min
Bolivian Rice Pilaf
45min
Pizza Margherita
2u. 10min
Mocha Cake
2u. 5min
Wholemeal Focaccia
2u. 35min
Onion Focaccia
3u. 20min