Apparaten en accessoires
German Bread
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 15min
16 slices
Ingrediënten
-
buttermilk500 g
-
180 g sugar, beet molassestreacle160 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
rye flour250 g
-
strong wholemeal bread flour250 g
-
plain flour250 g
-
sunflower seeds80 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
jumbo oats1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
1028 kJ /
246 kcal
Vetten
3.5 g
Koolhydraten
45.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Breads From Around the World
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Spelt and Buckwheat Bread
1 Std. 55 Min
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Rye Bread Rolls
4 Std.
Spelt Bread
1 Std. 45 Min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Crusty Spelt Bread
2 Std. 20 Min
Yoghurt Bread
2 Std.
Pecan and Cranberry Rye Bread
3 Std.
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Walnut Bread
2 Std. 45 Min