Apparaten en accessoires
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 45min
24 pieces
Ingrediënten
Dough
-
water200 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting350 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing50 g
Paste
-
dried fennel seeds1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
sun-dried tomatoes in oil drained80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
392 kJ /
93 kcal
Vetten
2.8 g
Koolhydraten
10.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1 h 10 min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1 h 45 min
Grissini with Parmesan and Herbs
5 h 10 min
Chelsea Buns
1 h 30 min
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3 h 40 min
Cheese Biscuits
30 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 h 30 min
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7 h 45 min
Apple and Blackcurrant Pie
2 h
Caramel Pecan Macarons
2 h 15 min
Pesto Star Bread
2 h 50 min
Cheese Straws
30 min