Compatibele versies
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g water
- 350 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- ¼ tsp sugar
- ¼ tsp fine sea salt
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
Paste
- 1 tsp dried fennel seeds
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 80 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 392 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
White Finger Rolls
3 Std. 30 Min
Mediterranean Bread
5 Std. 20 Min
Cheese Straws
30 dk
Butter
5 dk
Mini Oregano Focaccias
3 Std. 40 Min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 Std. 40 Min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2 godz. 20 min
Tomato Focaccia
3sa
Milk Bread
2 godz. 20 min
Pitta Bread
2 Std.
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Sandwich Bread
3sa