Apparaten en accessoires
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
Voorbereiding. 20min
Totaal 6u. 30min
4 portions
Ingrediënten
Panna Cotta
-
double cream300 g
-
caster sugar115 g
-
gelatine leaves2 ½
-
whole milk100 g
-
buttermilk50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Mango
-
soft brown sugar2 Tbsp
-
mango peeled, sliced (3 mm)100 g
-
lime juice only1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
2406 kJ /
578 kcal
Vetten
41 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Lemon Tart
4u. 30min
Frangipane Cake
1u. 45min
Panna Cotta
6u. 15min
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11u. 30min
Choux Pastry
2u.
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4u. 45min
Cheesecake (baked)
7u. 20min
Crème caramel
2u. 45min
Crème Pâtissière
15min
Honey and Blood Orange Cake
2u.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6u. 45min
Chocolate Mousse
3u. 20min