Apparaten en accessoires
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
milk125 g
-
liquid glucose2 ½ tsp
-
gelatine leaf1
-
milk chocolate small pieces or callets215 g
-
whipping cream250 g
-
ripe bananas (approx. 2 bananas)250 - 260 g
-
mangoes2
-
brown sugar80 g
-
lemon juice40 g
-
mangoes1
-
fresh mint leaves (optioneel) for garnish
-
icing sugar for garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Eiwitten
8 g
Calorieën
3055 kJ /
732 kcal
Vetten
43 g
Koolhydraten
77 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Patisserie
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolate Fondants
40min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2u. 30min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2u. 5min
Panna Cotta
6u. 15min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1u.
Grissini with Parmesan and Herbs
5u. 10min
Praline Cheesecake
4u. 10min
Vanilla mascarpone parfait
2u. 40min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6u. 20min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6u. 30min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1u. 15min
Chocoholics
1u.