Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 180 g milk
- 80 g unsalted butter, melted and cooled, plus extra for greasing
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 large egg
- 1 Tbsp granulated sugar
- 2 ¼ tsp dried instant yeast
- 480 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Caramel Sauce
- 160 g unsalted butter, diced
- 160 g double cream
- 320 g dark brown sugar
- 1 ½ Tbsp vanilla bean paste
Filling
- 200 g pecan nuts, toasted
- 50 g dark brown sugar
- 50 g caster sugar
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 pinch fine sea salt
Assembly
- 20 g unsalted butter, melted
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2851 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Bourbons
45min
Veggie Wellington
2 Std.
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45 min
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10 Std. 40 Min
Coconut and Strawberry Eton Mess
3 Std. 20 Min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Herb Bread
1h 10min
Yule Log
3h
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Apple and Maple Syrup Bacon Scones
1h 10min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 40 min
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min