Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 180 g milk
- 80 g unsalted butter, melted and cooled, plus extra for greasing
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 large egg
- 1 Tbsp granulated sugar
- 2 ¼ tsp dried instant yeast
- 480 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Caramel Sauce
- 160 g unsalted butter, diced
- 160 g double cream
- 320 g dark brown sugar
- 1 ½ Tbsp vanilla bean paste
Filling
- 200 g pecan nuts, toasted
- 50 g dark brown sugar
- 50 g caster sugar
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 pinch fine sea salt
Assembly
- 20 g unsalted butter, melted
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2851 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gingerbread People
1h 30min
Pomegranate Mojito
10min
Easter Cream Pastries
1 godz. 15 min
Chocolate Chip Cookies
50min
Brownies
50min
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1h 40min
Boozy Peach and Mint Iced Tea
2 godz. 25 min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Ben's Chocolate Cookies
40min
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
Chocolate Lava Cookies
1h 40min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min