Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip

Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip

4.3 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 35min
4 portions

Ingrediënten

Persian Flatbread
  • water
    430 g
  • fresh yeast crumbled
    20 g
    2 tsp dried yeast, (8 g)
  • honey
    10 g
  • strong white bread flour
    510 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • polenta, coarsely ground for dusting
  • oil for greasing
  • bread flour plus extra for dusting
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • sesame seeds
    2 Tbsp
  • poppy seeds
    2 Tbsp
Herb and Walnut Dip
  • walnuts, halved or chopped
    100 g
  • fresh basil leaves
    10 g
  • fresh tarragon leaves
    5 g
  • fresh mint leaves
    10 g
  • fresh coriander leaf
    10 g
  • fresh chives cut in pieces
    10 sprigs
  • feta cheese cut in pieces
    200 g
  • olive oil
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 portions

Eiwitten 117 g
Calorieën 17075 kJ / 4078 kcal
Vetten 214 g
Vezels 32 g
Koolhydraten 403 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...