Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Persian Flatbread
- 430 g water
-
20
g fresh yeast, crumbled
of 2 tsp dried yeast (8 g) - 10 g honey
- 510 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- polenta, coarsely ground, for dusting
- oil, for greasing
- bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 Tbsp sesame seeds
- 2 Tbsp poppy seeds
Herb and Walnut Dip
- 100 g walnuts, halved or chopped
- 10 g fresh basil leaves
- 5 g fresh tarragon leaves
- 10 g fresh mint leaves
- 10 g fresh coriander leaves
- 10 sprigs fresh chives, cut in pieces
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- 50 g olive oil
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 17075 kJ / 4078 kcal
- Eiwitten
- 117 g
- Koolhydraten
- 403 g
- Vetten
- 214 g
- Vezels
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pistachio Chocolate Truffles
6 godz. 15 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25 min
Lemon Curd
5min
Banoffee Brazilian Pavé
1h 25min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Rye Flatbreads
2h 10min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5 godz. 30 min
Turmeric and Onion Bread
2 godz. 45 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Pistachio Ice Cream
10h 35min
Herb Butter Flatbreads
35 min