Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Persian Flatbread
- 430 g water
-
20
g fresh yeast, crumbled
of 2 tsp dried yeast (8 g) - 10 g honey
- 510 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- polenta, coarsely ground, for dusting
- oil, for greasing
- bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 Tbsp sesame seeds
- 2 Tbsp poppy seeds
Herb and Walnut Dip
- 100 g walnuts, halved or chopped
- 10 g fresh basil leaves
- 5 g fresh tarragon leaves
- 10 g fresh mint leaves
- 10 g fresh coriander leaves
- 10 sprigs fresh chives, cut in pieces
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- 50 g olive oil
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 17075 kJ / 4078 kcal
- Eiwitten
- 117 g
- Koolhydraten
- 403 g
- Vetten
- 214 g
- Vezels
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Naan Bread with Onion and Cumin
1hod. 30min
Olive Bread Rolls
2 Std.
Mustard-dill sauce
2h 15 min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1hod. 40min
Dill and Feta Flatbread
1hod. 20min
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min
Pitta Bread
2 Std.
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
White Bean and Feta Dip
5 Min
Persian Flatbreads
1 Std. 45 Min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3hod. 40min