Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Persian Flatbread
- 430 g water
-
20
g fresh yeast, crumbled
of 2 tsp dried yeast (8 g) - 10 g honey
- 510 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- polenta, coarsely ground, for dusting
- oil, for greasing
- bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 Tbsp sesame seeds
- 2 Tbsp poppy seeds
Herb and Walnut Dip
- 100 g walnuts, halved or chopped
- 10 g fresh basil leaves
- 5 g fresh tarragon leaves
- 10 g fresh mint leaves
- 10 g fresh coriander leaves
- 10 sprigs fresh chives, cut in pieces
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- 50 g olive oil
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 17075 kJ / 4078 kcal
- Eiwitten
- 117 g
- Koolhydraten
- 403 g
- Vetten
- 214 g
- Vezels
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Xacuti
1h 20 min
Meringue Topped Mince Pies
55min
Aloo Beetroot Tikki
1h
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 Std. 25 Min
Chai masala
15min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4h 45min
Vanilla Bean Marshmallows
2h 15min
Egg Free Pasta
1h 35 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Dhokla
30min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11h