Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye Crackers
- 1 ½ tsp dried fennel seeds
- 1 tsp caraway seeds
- 100 g rye flour
- 100 g wholemeal flour
- 1 ½ tsp linseeds, ground
- ½ tsp soft dark brown sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp baking powder
- 135 g water
Houmous
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 1 garlic clove
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- 3 Tbsp fat-free plain yoghurt
- ¼ - ½ tsp sumac, to taste
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 762 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato and Chilli Jam
1h 15min
Mango Chutney
1h 20 min
Oatcakes
1h
Courgette & Ginger Marmalade
40 Min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2h 15 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Tomato Ketchup
1h 15min
Gooseberry Curd
1h
Pesto with Rocket and Chilli
10 min
Mango chutney
1h 20 min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Red Pepper Houmous
5 Min