Apparaten en accessoires
Soparnik
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
22 pieces
Ingrediënten
-
plain flour300 g
-
olive oil plus extra for greasing2 Tbsp
-
fine sea salt2 pinch
-
ground black pepper2 pinch
-
water150 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
fresh parsley leaves4 Tbsp
-
rainbow chard stems removed, leaves sliced100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 22 pieces
Eiwitten
34 g
Calorieën
6230 kJ /
1479 kcal
Vetten
40 g
Koolhydraten
234 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
croatian cuisine
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1u.
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1u.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1u. 35min
Cherry and almond clafoutis pudding
3u.
Grain Bread with Cashew Butter
55min
Red mullet couscous with peppers
Geen beoordelingen
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Courgette strudel
1u. 20min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Potato and Rosemary Focaccia
2u. 35min
Fougasse
2u.
Grah i Varivah (Bean Soup)
2u.