Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g plain flour
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g water
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only
- 100 g rainbow chard, stems removed, leaves sliced
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 22 pieces
- Calorieën
- 6230 kJ / 1479 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 234 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Crusty Spelt Bread
2 Std. 20 Min
Greek Appetiser Tart
1 Std. 30 Min
Pistachio and Almond Filo Coil
1 Std. 15 Min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Buckwheat Crêpes
30min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Spelt and Buckwheat Bread
1 Std. 55 Min