Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g plain flour
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g water
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only
- 100 g rainbow chard, stems removed, leaves sliced
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 22 pieces
- Calorieën
- 6230 kJ / 1479 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 234 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Spelt bread
1 Std. 45 Min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Rye Flatbreads
2h 10min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 Std.
Beetroot and Kale Pizza
2h
Pumpkin and Spinach Pie
1h 35min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 Min
Mini Spinach Calzone
2h 35min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min