Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 130 g stale bread, torn in pieces
- 15 g fresh coriander
- 1 garlic clove
Dough
- 250 g plain flour
- 250 g water
-
30
g butter
of 30 g margarine - 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp olive oil, plus extra for greasing
Filling
- 200 g shelled walnuts
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g curd cheese (quark)
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- water, for brushing
- 1 egg, beaten
- oil, for frying (e.g. sunflower or groundnut)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche
5h
Apple tart
1h
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Geen beoordelingen
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Onion soup
1h 10min
Chopped vegetable salad
10min
Provençal tart
1h 15min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1h 45min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 godz. 35 min
Puy Lentil Dip
45min