Compatibele versies
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 2 garlic cloves
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper, to taste
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour
- 1 tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g plain yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Louisiana Rice and Shrimp
25min
Baked Spinach and Cheese Strata
9h 45min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Asparagus Stem Soup
55min
Moroccan Lamb with Couscous
50 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Mushroom Parmentier
1h 10min