Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g vegetables (e.g. carrots, celeriac, peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)
- 600 g floury potatoes, peeled, cut in slices (0.5 cm)
- 1 - 1 ¼ tsp salt, to taste
- 250 g milk
- 30 g butter
- 1 pinch ground nutmeg (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1099 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone
45 min
Cereal and fruit purée
20 min
Apple Punch
30 min
Béarnaise Sauce
15 min
Baked spinach and eggs
35 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Milk and Oat Flakes Pudding with Fruit Purée
10 min
Vegetable-potato-meat purée
35 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min