Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g vegetables (e.g. carrots, celeriac, peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)
- 600 g floury potatoes, peeled, cut in slices (0.5 cm)
- 1 - 1 ¼ tsp salt, to taste
- 250 g milk
- 30 g butter
- 1 pinch ground nutmeg (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1099 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hake and Potato Purée - from 8 months
20 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Minestrone
45min
Vegetable-potato-meat purée
35 min
Rice pudding
1h
Baked spinach and eggs
35 min
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Crème caramel
2h 45min
Béchamel Sauce
15min
Tomato Sauce
40 min
Rustic Bread
2 Std.
Tomato Rice
30min