Apparaten en accessoires
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
8 portions
Ingrediënten
-
cornbread broken up200 g
-
olive oil220 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)500 g
-
500 g turnip greensfrozen spinach defrosted, water squeezed out500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chickpeas rinsed, drained800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
20 g
Calorieën
1793 kJ /
429 kcal
Vetten
30 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Portuguese Classics
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Fish and Herb Parcel
35 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Chickpea soup with spinach
40 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min