Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste (optioneel)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 fresh salmon fillets, skin optional (approx. 500-600 g total)
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 1 leek, white part only, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g buckwheat grains
-
100
g dry white wine
of 100 g verjuice - 750 g water
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
- 1 bunch asparagus, woody ends removed and cut in half
- 100 g roasted, unsalted cashew nuts (optioneel)
- 30 g sunflower seeds
- 50 g goat's cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4171 kJ / 993 kcal
- Eiwitten
- 63.7 g
- Koolhydraten
- 65.5 g
- Vetten
- 51.9 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Cod with citrus butter
50min
Apple tart
1h
Potato and Vegetable Purée
40min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1u. 45min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1u. 20min
Green Goodness Soup
10 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min