Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste (optioneel)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 fresh salmon fillets, skin optional (approx. 500-600 g total)
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 1 leek, white part only, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g buckwheat grains
-
100
g dry white wine
of 100 g verjuice - 750 g water
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
- 1 bunch asparagus, woody ends removed and cut in half
- 100 g roasted, unsalted cashew nuts (optioneel)
- 30 g sunflower seeds
- 50 g goat's cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4171 kJ / 993 kcal
- Eiwitten
- 63.7 g
- Koolhydraten
- 65.5 g
- Vetten
- 51.9 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Lentil Curry Stew with Chicken
8h 35min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min