Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)
- 1 tsp sugar
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ bunch fresh dill, leaves only
- 100 g tortilla chips, vegan
- 600 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 400 g kohlrabi, diced (1 cm)
- 4 Tbsp plain flour
- 2 Tbsp cornflour
- 100 g vegan cream cheese
- 1 tsp agave syrup
- ¼ tsp ground black pepper
- sunflower oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1390 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Chickpea Pancakes
20 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5min
Espresso 'Baked' Beans
35 min
Lentil Moussaka
3h 30min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h