Apparaten en accessoires
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)1
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh dill leaves only½ bunch
-
tortilla chips vegan100 g
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
kohlrabi diced (1 cm)400 g
-
plain flour4 Tbsp
-
cornflour2 Tbsp
-
vegan cream cheese100 g
-
agave syrup1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil for frying
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
1390 kJ /
333 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 godz.
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min