Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)
- 1 tsp sugar
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ bunch fresh dill, leaves only
- 100 g tortilla chips, vegan
- 600 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 400 g kohlrabi, diced (1 cm)
- 4 Tbsp plain flour
- 2 Tbsp cornflour
- 100 g vegan cream cheese
- 1 tsp agave syrup
- ¼ tsp ground black pepper
- sunflower oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1390 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Puy Lentil Dip
45 Min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Apple Tart (TM5)
1h
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 Min
Baked falafel kofta
Geen beoordelingen
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Mushroom Stroganoff
30min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h