Apparaten en accessoires
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)1
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh dill leaves only½ bunch
-
tortilla chips vegan100 g
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
kohlrabi diced (1 cm)400 g
-
plain flour4 Tbsp
-
cornflour2 Tbsp
-
vegan cream cheese100 g
-
agave syrup1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil for frying
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
1390 kJ /
333 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Courgette Omelette
40min
Swiss Rösti (TM5)
Geen beoordelingen
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1u.
Seitan Pie
2u. 10min
Seitan Chilli
25min
Nut bolognese
35min
Pea and Courgette Tarts
1u.
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1u. 20min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Courgette side dish
30min