Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 tsp ground cumin
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 400 g tinned cannellini beans, rinsed, drained
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 4456 kJ / 1065 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 184 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 48 g
Alternatieve recepten
Vegetable Stroganoff
30 Min
Red Pepper and Apple Dip
35 Min
Potato Curry (Ala Hodi)
40 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Veracruz Fish
30 Min
Carrot and Peanut Bake
55 Min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2 Std. 25 Min
Leftover Curry
1 Std. 10 Min