Roast Carrot Butter
TM5 TM6

Roast Carrot Butter

3.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1000 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp ground cumin
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 400 g tinned cannellini beans, rinsed, drained
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only

Voeding
per 400 g
Calorieën
4456 kJ / 1065 kcal
Eiwitten
39 g
Koolhydraten
184 g
Vetten
25 g
Vezels
48 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten