Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 tsp ground cumin
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 400 g tinned cannellini beans, rinsed, drained
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 4456 kJ / 1065 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 184 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 48 g
Alternatieve recepten
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1h 20min
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Star Burgers
20 godz. 5 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1hod. 10min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Butterbean Mash with Paprika
20 Min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Portuguese Leeks
45min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1hod. 15min
Kale Meat(less) Balls
30min
Aubergine and Tomato Pasta
45min