Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 tsp ground cumin
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 400 g tinned cannellini beans, rinsed, drained
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 4456 kJ / 1065 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 184 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 48 g
Alternatieve recepten
Curried Cake with Coriander Chutney
1h 10min
Creamy courgette soup
25min
Falafel
24 Std.
Lentil Moussaka
2h 20min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20 min
Carrot and Peanut Bake
55min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Puy Lentil Dip
45min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min