Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 450 g sweet potatoes, peeled, sliced (3 cm)
- 1000 g water, plus extra for cooking gnocchi
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp fine sea salt
Gorgonzola Sauce
- 20 g plain flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 20 g unsalted butter
- 300 g milk
- 100 g Gorgonzola piccante, cut in pieces
- 2 Tbsp fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1808 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 13.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 Min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 Std. 25 Min
Polenta with Ratatouille
1小时 20 分钟
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 Min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Yoghurt Parfait, Quinoa and Apple Crumble
45 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13 Std. 30 Min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 Std. 30 Min