Apparaten en accessoires
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 40min
8 portions
Ingrediënten
Patties
-
bulgur wheat150 g
-
water400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
frozen broad beans400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts50 g
-
sumac1 heaped tsp
-
olive oil30 g
Filling
-
feta cheese60 g
-
cream cheese60 g
-
fresh mint leaves10 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
sesame seeds100 g
-
oil for frying
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
1448 kJ /
346 kcal
Vetten
23 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
persian vegetarian
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Polenta with Ratatouille
1u. 20min
Vegan Aubergine Rolls
11u. 15min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1u. 5min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2u. 45min
Cauliflower and Black Bean Balls
1u. 10min
Seitan Pie
2u. 10min
Seitan Chilli
25min
Vegan Burger
5u.
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Curried Squash Galette
1u. 20min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Quick Falafel
30min