Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Patties
- 60 g rice
- 60 g amaranth grains
- 500 g water
- 190 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 170 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g tinned chickpeas, rinsed, drained
- 20 g tomato purée
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp smoked paprika
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground pepper
- 1 - 2 pinches ground cayenne pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 627 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Lupini Cheese
2h 45min
Vegan Burger
5h
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Vegan Bean Burgers
1h 20min